Friday, January 23, 2004

Tue West, Sofiekælderen den 22.01.2004.
Han har en fantastisk og unik stemme, knægten fra Hundested, og hans sange er iørefaldende og stemningsladede, men det der for alvor gør en liveoplevelse med Tue West til en speciel oplevelse, er hans umiddelbare og afvæbnende charme. Når han storsmilende fortæller, at han er så frygtelig glad for at spille for os i publikum, tror man sgu på ham. Torsdag aften startede den prisbelønnede debutant med at tabe en fadøl på gulvet og så sig meget forlegen omkring. Han satte sig senere blandt publikum mens han overlod scenen til et par venner, og det understreger bare mandens totale mangel på stjernenykker. Det er voldsomt forfriskende på en dansk musikscene, hvor nye og upcoming rocknavne gør en dyd af enten at være total rock'n'roll eller 'too cool for school'.
Med sit piano og sin backup-guitarist lykkedes det Tue West at levere medrivende og særdeles vellykkede udgaver af sine sange over for at blufærdigt publikum, der langsomt tøede op. Radiohits som 'Tanken om dig', 'Hun er fri (Kvinden og lottokuglerne)' sad lige i skabet, mens de resterende sange på albummet fik en taknemmelig, men mere afdæmpet modtagelse. Hundested-drengens ukomplicerede og længselsfulde popsange er glimrende på et lille sted som Sofiekælderen, men kommer ikke helt til sin ret, som da denne anmelder oplevede Tue West med fuldt band live på Rust. Det trækker også ned, at hans materiale er så begrænset, at han ved det uundgåelige ekstranummer måtte gentage sit største hit 'Hun er fri'.
Alt i alt anbefaler jeg, at man oplever Tue West live, og dommen falder på et pænt 10-tal.
Det var en glimrende koncert med Tue West... Denne sides anmelder vender senere tilbage med en længere anmeldelse. Fremtidige bedømmelser vil blive placeret på en simpel 13-skala.

Thursday, January 22, 2004

Vi opdagede det ved en tilfældighed. Det unge danske pophåb Tue West spiller på Sofiekælderen på Christianshavn i aften. Vi skal med. Liveanmeldelse følger... Tue West
Man burde indføre den lokale bytur. Meget systematisk skulle man udvælge en gade eksempelvis Østerbrogade, starte en lørdag eftermiddag og drikke én øl ved hver bar. Man ville derved opleve alle miljøer og måske endda finde klassebarer, man ellers aldrig ville have oplevet. På en gade som Østerbrogade ville man endda blive temmelig fuld...

Wednesday, January 21, 2004

Velkommen til mig. Det er planen at denne blog skal fungere som en offentlig dagbog. Det vil dermed ikke sige, at jeg vil rapportere fra mit kærlighedsliv eller jeg vil klage over min chef i dette forum, men jeg vil nedfælde tanker, der kan rage andre end mig. Det virker muligvis som nonsens lige nu, da jeg er den eneste, der ved at denne side eksisterer, men det vil forhåbentlig ændre sig med tiden.