Wednesday, May 03, 2006

Her sidder han så og smiler, den gode Rødgaard...



 Posted by Picasa
Alter Ego.

Umiddelbart før næste del af planen skulle træde i effekt, påpegede Made den pinlige slåfejl, der ultimativt placerer mistanken hos mig, Rødgaard.
Dette gramatiske 'mishap' kan endda bortforklares. I det oprindelige udkast var Emma ikke alene, men en del af et dansk Rødgaardlæsende 'Dorm' fra Minnesota.
Selvfølgelig er Emma Rødgaard og Rødgaard Emma. Min største fortrydelse i forbindelse med denne sag er, at det kun lykkedes at tage røven på TKM, der nu, efter Made har sandsynligjort denne forbindelse, har 'gennemskuet' Rødgaard.
Uheldigvis for TKM's selvrespekt har både Christian Andreasen og Thomas Thestrup set denne forbindelse på et meget tidligere tidspunkt.

Søg på navnet 'Jenna' i googles billeder og efter kort tids søgning optræder den unge solbrændte kvinde, Rødgaard har misbrugt i sin jagt på spas.

Denne 'fan' blev opfundet klokken 6 om morgenen, og Rødgaard var selv overrasket over alle de fodfejl, der blev begået i forsøget på at dække sporene.

Som TKM ganske rigtigt påpegede var der ingen henvisninger til den e-mail 'Emma' sendte sit beundrende brev til. Den måtte Rødgaard tilføje en tilfældig post fra maj 2005 efter fejlen var opdaget.
Rødgaard var samtidig alt for specifik, da han gjorde 'Emma' til en del af Columbia University's journalistiske fakultet, hvor der naturligt nok ikke er nogen spor af den bedårende 'ms. Sorensen'.
Der var mange flere...

Den egentlige baggrund for denne omvendte prank er at Rødgaard efterhånden ikke kan lave reelle pranks, uden at mistanken automatisk falder tilbage på ham. Det var tanken. Hvis nogen lavede en prank med Rødgaard ville det ikke være tilfældet.

Så. Farvel til Talerørets største fan. Uanset om hun var fiktiv eller ej, var det fint at have en...

Monday, May 01, 2006

Nu til noget helt andet...

Dagens lektie:

Jeg har lige set et underligt program om en kvinde med en enorm svulst. Jeg blev lidt småsulten og spiste et par af de sherrytomater, jeg havde tilovers fra forleden... Lad være med det. Meget tæt på at brække mig, da jeg fik uheldige associationer...

Sunday, April 30, 2006

Mystifistisk?

Findes hun denne bedårende dansk-amerikaner? TKM betvivler hendes eksistens og påpeger ganske rigtigt nogle 'løse ender'.
Tyv tror, hver mand stjæler.
Både The Kristian Morregard og Rødgaard kunne i princippet godt finde på at lave denne slags spas, og Kristians indædte uskyldsbedyringer beviser ingenting.

Uden på nogen måde at konkludere at Emma Sørensen er Kristians feminine alter ego, vil jeg dog alligevel indvie udenforstående læsere i mine grunde til at mistænke den muntre vejlenser.

1. TKM har en lang tradition for at udføre practical jokes. Allerede i gymnasieårene suspenderede han egenhændigt flere timers undervisning og fratog en liderlig skolekammerat al værdighed ved at udgive sig for at være... rigtigt gættet, en køn ung pige.

2. Han har også i nyere fortid udgivet sig for at være en anden, end han er. Dengang sendte han i studievejleder Lars Bjergs navn flere mails ud med beskyldninger om kildefusk. De stakkels studerende, der modtog denne mail, var rædselsslagne. Derudaf kan vi konkludere, at han rent faktisk gør dette ret godt.

3. Rødgaard har ofte sagt, at han er umulig at fuppe. En udfordring for en joker som Kristian.

4. Den gang det rent faktisk lykkedes (delvist) at fuppe Rødgaard nægtede Kristian i flere uger at være indblandet og gik til yderligheder for at skaffe sig et alibi. Først langt senere gik han til bekendelse.

5. Det er naturligt for TKM at skrive på engelsk, eftersom han hovedsageligt har udtrykt sig på dette sprog siden september.

6. Kristian er i besiddelse af en del argumenter for denne kvindes manglende eksistens. Alle er dog kun indicier.


Findes hun? Jeg ved det ikke. Er Kristian indblandet? Jeg ved det ikke.

Nu er det vel op til Emma at bevise, at hun findes...