Saturday, February 14, 2004

Jeg henviser til Thomas' hjemmeside. Nu har han også fundet ud af at lægge billeder ind på siden. Også et af mig forunderligt nok, for jeg kan slet ikke huske, at jeg blev fotograferet...

Friday, February 13, 2004

Nu kan man kommentere mine indfald. Hurra for dette program...

Thursday, February 12, 2004

Jeg bringer ikke bare én, men tre anmeldelser i denne omgang.

Jeg vil bedømme McHansens Tænketank, Mit Livs Empi-ri og Rødgaards talerør på følgende kriterier: Originalitet, Udseende og Indhold.

McHansens Tænketank
Originalitet: 4/6 - Selv om sidens ophavsmand benytter sig af den meget benyttede weblogskabelon, var han den første til at benytte sig af konceptet.
Udseende: 2/6 - Der kræves ikke megen fantasi for at oprette en blog ved hjælp af
blogger.com, men der er i det mindste billeder på siden.
Indhold: 2/6 - Kenneth har trods en lovende start haft svært ved at følge op. Et skuffende resultat.
Samlet resultat: 8/16.

Mit livs Empi-ri
Originalitet: 3/6 - Der ligger kreative grafiske kræfter bag denne side, men siden blev oprettet på opfordring.
Udseende: 5/6 - Sidens største force er den talentfuldt udførte grafik. Der er dog stadig plads til forbedring.
Indhold: 3/6 - Har ofret en del tid på indholdet, uden at det dog på nogen måde er prangende.
Samlet resultat: 11/16

Rødgaards Talerør
Originalitet: 2/6 - Denne side bærer tydeligt præg af manglende computerkundskab. Indholdet trækker dog siden op fra den absolutte bundkarakter. Siden blev oprettet efter forbillede fra McHansens Tænketank.
Udseende: 1/6 - Denne blog er bygget op over en simpel skabelon. Skuffende.
Indhold: 6/6 - Webmasteren på denne side er dedikeret til at opdatere, det i øvrigt glimrende, indhold.
Samlet resultat: 9/16.


Jeg anmelder noget senere. Jeg ved ikke endnu, hvad det er eller i hvilket medie, men jeg anmelder knagensparkeme noget...

Wednesday, February 11, 2004

Jeg fører behagelige samtaler! Gentagne gange har jeg fået tilsendt mails og postbesørgede skrivelser, hvor folk påstår, at den ligegyldige samtale de har ført med mig har været behagelig. Jeg kan være sympatisk, meddelsom, ja ligefrem vittig. Behagelig!? Den er ny. Jeg må være verdens bedste til at tale i telefon...

Monday, February 09, 2004

Okay, der kommer lige en ekstra lille én. Denne her skal nok skabe debat rundt omkring i et par københavnske lejligheder.

Top 5 over ting, der er irreterende ved undertegnede, Rødgaard.

1. Min tilbøjelighed til at udvælge yndlingsord/fraser og så slide dem op. Eksempelvis 'eksempelvis', 'in absentia' og 'nemlig'.
2. En tendens til at komme for sent til ALT.
3. Mit uberegnelige humør/temperament.
4. Manglende tolerance over for andres humoristiske udgydelser. Deri også anerkendelse af samme.
5. At min opførsel over for fremmede mennesker kan opfattes arrogant.

Jeg er helt sikker på, at i andre har mere væsentlige og ganske givet også mere belastende synspunkter i denne sag.
Jeg må indrømme, at det her top fem nonsens allerede keder mig, men det skal nok vende tilbage mit trofaste publikum. Trøst jer ved at det bare var et plagiat.
Top fem over danske stand-uppere

1. Lasse Rimmer
2. Anders 'Anden' Matthesen
3. Jonatan Spang
4. Sebastian Dorset
5. Carsten Eskelund
Top fem over danske dagblade

1. Politiken
2. Berlingske tidende
3. Urban
4. Ekstra Bladet
5. Information
Top fem over dansksprogede Bands/solister

1. Vildnis
2. Tue West
3. Klondyke
4. Nikolaj Nørlund
5. Tobias Trier
Jeg kunne godt lide 'High Fidelity'. John Cusack er langsomt ved at klemme sig ind blandt mine favoritskuespillere, Jack Black er spas i ordets sande betydning, Nick Hornby skriver fantastisk og musikken var genial. Det bedste ved bogen/filmen er dog ranglisterne. Det skal fra nu af være en dille for mig. Ikke skideoriginalt, indrømmet. Ikke desto mindre er det en glimrende tidsrøver.

Top fem over plader fra 2003/04

1. Blur - Think Tank
2. Joe Henry - Tiny Voices
3. Kashmir - Zitilites
4. Bergman Rock - Bergman Rock
5. The Strokes - Room on fire

Det skal selvfølgelig tages med en del forbehold, da jeg har hørt virkelig mange gode plader i år. Samtidig vil der selvfølgelig være nogen plader, der er friskere i erindringen end andre. Som en selverkendende slutbemærkning skal Damon, Alex og Dave vel nærmest udgive en plade udelukkende med kompositioner af Sussi & Leo, for ikke at havne på min top 10.

Sunday, February 08, 2004

Jeg er antiroyalist. Jeg tør ikke udråbe mig selv til republikaner, da det desværre har en fæl bismag Lille-Bush og Nixon. Bevares jeg synes egentlig meget godt om Dronning Margrethe. Hun har vist både humor og et særdeles moderat kunstnerisk talent. Det er selve institutionen jeg ikke bryder mig om. Et konstitutionelt monarki er da vist bare en måde at vise omkringliggende samfund, hvor blæret det er at kunne smide penge ud af vinduet i form af en horribel apanage, mens man samtidig opretholder verdens højeste skattetryk. Jeg har intet imod at betale skat, men kan vi ikke sende de 100+ millioner til de varme lande i stedet. Eller vi kan gå på kompromis, og fyre Pingo og den tasmanske djævel og indsætte Michael Laudrup og Jacob Haugaard så vores frisindede lille lorteland kan prale af den royale histories første registrerede partnerskab.
Personlighedstests er ved at komme på mode i min omgangskreds. Jeg er skeptisk, selvfølgelig. Jeg er jo et rationelt menneske, der ikke tror på astrologi, månelandingen i 69, og at Langballe og Krarup ikke er svært hjerneskadede. Det er jo ganske almindeligt. At være skeptisk mener jeg. Det viser sig bare, at jeg synes det er morsomt. Jeg er efter sigende en type otte i den meget omtalte enneagrampersonlighedsinddeling. Det betyder vist frit fortolket, at jeg er karismatisk og dominerende, konfliktsøgende og selvcentreret. Der kan man bare se. Man skal ikke tro på alt fup. Men spas det er det.