Wednesday, August 23, 2006

Tutelihut!

Det mest intelligente, der nogensinde er blevet sagt på Tee Vee Two.
FCK ligner det bedste danske hold siden Brøndbys starthalvfemser mandskab. Tillykke til os og til Benjamin især.

Jeg tror, jeg ved, hvad sportsredaktionen på dato skal beskæftige sig med i morgen. Og jeg tror også, at TKM er godt tilfreds med mulighederne for akkrediteringer på sit nye arbejde. Nu skal han i Parken på VIP-billetter.

Nyt fra avisen. Det ser ud til, at et par af de rutinerede journalister vi har lånt af søsteraviserne bliver et par måneder endnu. Det er en vældig god nyhed, fordi det vi mangler i øjeblikket er rutine og stabilitet. De allerfleste dage starter vi på bar bund, og der kan dæleme være mange historier i sådan en avis.
Jeg kan lyde lidt udmattet, når jeg taler om dato, men det er vist mest fordi jeg er det. Det er jo stadig sjovt, og på trods af 40 års aldersforskel mellem undertegnede og indlandsredaktionens nestor Anders Wiig har vi fået et rigtig godt arbejdsklima oppe på fjerde sal. Men jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg skal sove længe på lørdag. Det trænger jeg til...

Vi er begyndt så småt at få galningemails, og det er næsten altid det sjoveste på en avisredaktion. Jeg skal forsøge at stjæle en til offentliggørelse her på siden, men mens vi venter kan jeg gengive en fra hukommelsen:

Tag jer nu sammen!!!

Jeg vil ikke have jeres skide 24 timer. Døgnet rundt lorteavis. Jeg håber i bliver kvalt i jeres egne fækalier.

Venlig hilsen Poul.


Vi får også en masse af den slags. Danskerne er splittet mellem den grundlæggende mistillid til gratis ting og den grundlæggende trang til at tage imod det...

So long

Mikkel

Tuesday, August 22, 2006

Har du læst dagens dato?

Det har jeg, fordi jeg fandt et eksemplar inde på redaktionen. Der er ved grød mange logistiske kinks ved sådan et aviseventyr. Og det er en besynderlig følelse, ikke at vide, hvem der egentlig læser mine historier.

dato (med småt begyndelsesbogstav som i blur) blev på et tidspunkt sammenlignet i designet med min internationale yndlingsavis, The Guardian. Det må vist siges at være en tilsnigelse. For det første er der ufatteligt mange flere ord på siderne i The Guardian. Men det er da noget at stræbe efter. Vi skal have ambitioner, selv om det bliver svært at matche David Trads' luftkasteller.
Men det lyder honestly ret spændende. Et eller andet sted skylder de ligesom at udkomme. Som en kommentator bemærkede ville det være en anelse antiklimatisk, hvis dem, der startede mediefænomenet aviskrigen, aldrig bevægede sig ud på slagmarken.

Jeg er ked af, at jeg ikke rigtig har været særlig meddelsom omkring min rolle i fejden, men først og fremmest skulle vi lige igennem et par dage som en offentlig hemmelighed, og så har jeg arbejdet omkring 105 timer siden sidste lørdag. Når man som jeg i bund og grund er voldsomt doven tærer det på kræfterne.

Anyways. I morgen venter nye strabadser.

Vi snakkes ved...

Mikkel