Thursday, August 19, 2004

Endelig en grund til at se OL

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg, selvudnævnt sportsidiot extraordinaire, ikke længere har energi til at følge med i de Olympiske Lege. Danskerne vinder kun medaljer i det de andre ikke gidet at stille op i, fodboldturneringen er ganske overflødig oven på EM, atletikken indeholder sammenlagt 25 sekunders seværdighed, og håndboldpigerne, Danmarks ’jernhårde ladies’, har simpelthen ingen berettigelse. OL er indrettet for folk med tømmermænd, der har for ondt i knoppen til at kunne forstå plottet i en sit-com.
Men… Mine herrer. Vi har endelig fået en grund til at se OL. Det er en køn grund, en ganske ualmindeligt charmerende grund, og man risikerer ovenikøbet at blive klogere.
TV2 præsenterer direkte fra Syddansk Universitet den filosofiske nestor David Favrholdt. Skid hul i ham. Hans sidekick hedder Jacinta. Jeg har endnu ikke taget stilling til om jeg synes det er et fedt navn. Jeg tror aldrig jeg har hørt det før. Ligemeget. Hun er ganske enkelt bedårende. 22 år, solbrun og en lækkerbidsken. Heldigvis har TV2 net-tv, så man ikke behøver at se alt det andet lort. Jeg vil kun se Jacinta.

Det ER dumt, dårligt skrevet og ligegyldigt, men Talerøret kan ikke tåle at ligge stille ret meget længere...