Friday, November 05, 2004


Stakkels piger. De er født ind i det helvede... Posted by Hello
Eftermæle eller ingen hensyn.

Bush jr. vandt. Røv og nøgler.
Nu er spørgsmålet så om han bliver mere farlig, fordi han ikke behøver at tage hensyn til sin popularitet blandt vælgerne, eller bliver han mindre farlig, fordi han vil skabe et gunstigt eftermæle.
Jeg er bange for, at det bliver det første. I Bush's verden er han en 'krigspræsident'. Det vil sige, at det største og bedste aftryk på verden han mener at have sat er, at han har 'befriet det irakiske folk' og gjort et stort arbejde for at eliminere terrortruslen.
Der tager han jo desværre bare fejl. Det er ikke bare resten af den vestlige verden, der tager afstand fra mandens afstumpede menneskesyn og vanvittige wildwest-revolver-mentalitet. USA er mere hadet end nogensinde i hele verden (undtaget Israel, forstås) og da ikke mindst i de arabiske lande.
Derfor er USA langt mere oplagt mål for terror nu. Og med USA hører landets allierede, og det har vores latterlige regering jo sørget for, at vi er. Alierede i krig.
Vi slap ikke af med George, og vi kunne ikke gøre noget ved det. Anders Fogh, Per Stig og nazi-Pia kan vi rent faktisk tage stilling til...

Der går rygter om et folketingsvalg allerede den 11. januar...

Wednesday, November 03, 2004


Og helt ærligt kunne Demokraterne godt have gjort sig lidt mere umage... Her er de håbefulde for snart længe siden...  Posted by Hello
Skuffelse…

… over amerikanerne. Skuffelse på vegne af os andre.
The Promised Land?! God’s Own Country?!?
Det er jo spørgsmålet. Bush og Co. påberåber sig rollen som forkæmper for frihed, lighed og retfærdighed. De vil sprede de sande amerikanske værdier. Jeg skal fandeme ikke nyde noget.
Hvorfor skal nogen ønske sig den utrolige mangel på tolerance, den formørkede og enfoldige selvtilstrækkelighed, den religiøse fanatisme der findes i de befolkningsgrupper Bush rekrutterer en stor del af sine vælgere fra. Og i øvrigt selv repræsenterer.
Herhjemme har jeg store problemer med ikke at dømme folk, der bekender sig til Dansk Folkeparti. Jeg kan ikke acceptere deres synspunkter og menneskesyn. Det drejer sig dog ’kun’ om 12 % af vores lille navlebeskuende og forkælede befolkning.
51 % af de amerikanske vælgere har valgt at sætte deres lid til George Bush. Og nu er det ’four more years’.
Det er ikke til at holde ud at tænke på.