Thursday, September 14, 2006

Aviskrig-bloggen

Made har egentlig ganske ret i sin kommentar. Det er måske ikke særlig smart at berette for indgående om de interne forhold på 'dato – den hemmelige avis'. Derfor vil jeg udsluse de kommende indlæg om min rolle i 'aviskrigen' til følgende blog.

Derved vil denne blog blive så navlepillende kedsommelig som i gamle dage. Det bliver fedt.

Jeg har endnu ikke tænkt konceptet omkring aviskrig.blogspot.com igennem. Én ting er sikkert. Det er ikke fordi jeg er mere anonym derovre end jeg er her. Til gengæld vil læsere, der kommer for indhold frem for Rødgaard, sandsynligvis ikke falde over tidligere tiders diskussion af min seksualitet, min udleverende drømmetydning og mine ikke særligt subtile beskrivelser af de kvinder, der frister, den ellers så koldblodede, Rødgaard over evne.

Hvis nogen af mine læsere eventuelt skulle ønske at blive medlemmer med ret til at poste egne indlæg på 'aviskrig', skal i være hjerteligt velkomne. Giv besked.

Det er mit mål, at vi ligefrem laver et diskussionsfora. Lidt i stil med det hedengangne semifri, men bare ubeskriveligt meget federe.

Det er værd at bemærke, at diskussionen tager udgangspunkt i aviskrigen, men absolut kan omhandle resten af pressen, 'den fjerde statsmagt'. Og der ville det være fantastisk, hvis der både blev diskuteret journalistik, etik og væsentlighed etc. fra os idioter, der tilhører pressen og for jer hædersmennesker, der bruger den…

Mvh.

Rødgaard

P.S. Jeg har slettet aviskrig-bloggen. Som så mange andre har jeg mistet interessen for denne meget interne krig.