Wednesday, March 01, 2006

Nå...

Der har ikke været den store tilbagemelding udover en række udenomserklæringer fra læsere, der undrer sig over Presskorns fascination over emnet.

Ligemeget. Jeg tror moralen i denne historie er: Lad være med at glemme folks fødselsdage. Det gør åbenbart mere ondt, end man skulle tro.

Det er forår...

Tuesday, February 28, 2006

Absolut læseværdigt - Om seksualitet og manglende fødselsdagsopmærksomhed...
I manglen af en fødselsdagshilsen fra det røde svin laver jeg et stykke opsøgende arbejde og skriver derfor, ipso facto, en "rødgaardrelevant", men dog helt sanddru, kommentar på førnævnte herres blog:

På min fornemme London-skole er der en nøjagtig Mikkel-kopi i skikkelse af en walisisk herre. Ligheden starter allerede i navnet, som er 'Mike'. Derudover er Mike ligedan noget lavstammet, og flatterende formuleret, ganske tæt af bygning. Leveringsdygtig i en imponerende mængde af komplet ligegyldig såkaldt almen-viden. IQ på 146.(Mikkel har vist "kun" 144). Ubestemmelig rødtonet hårfarve. Små-alkoholiseret plus andre orale reaktionsformer(rygning etc.). Inkonsistent og nuset påklædning. Det hele lyder jo ligesom vores egen Mikkel, og ja, også med Mike har man fornemmelsen af selve hans legeme er i ganske usoigneret forfatning og han har ofte daggamle, og næsten fedtede, skægstubbe.

Ligheden stopper dog på et væsentligt punkt: Mike er homoseksuel. "I'm ravingly homosexual", med Mike's egne ord.
Mærkværdigt lyder det, at to næsten klonede personer kan differere på et så væsentligt punkt. Sådan tænkte jeg ihvertfald til at begynde med. Lige indtil jeg afsøgte min hukommelse efter minder, der kunne bekræfte homo-erotiske tendenser hos vores egen Mikkel. Og her støder vi faktisk ind i en historie, som efter min allerbedste overbevisning har været for lidt fremme i vores behandling af Mikkels liv:
I folkeskole-idrætundervisningens efterfølgende bad, ca. i perioden hvor pubeshårene var synlige og dog ikke tydelige, skete det ofte at Mikkel fik erektion i badet, omgivet af vi andres purunge nøgne kroppe. Det er rigtig nok. Peter og muligvis også Carsten vil kunne bekræfte dette. Printet i min hukommelse står Mikkels undskylding(Det visuelle indtryk på min indre nethinde er heldigvis mere sløret): "Kender I det ikke? Når det varme vand løber langsomt ned af én bliver man selv varm."

Hvad kan vi slutte af dette? Eller for stille et bedre spørgsmål: Hvad kan vi lære af dette?

Jeg ved det ikke. Men jeg håber at få nogle bud. Enten fra Mikkel selv, eller nogen andre af læsere af denne über-blog.

Mvh. Fødselsdagsbarnet Presskorn
presskorn@hotmail.com

PS - til Mikkel: Hvis det er for grove løjer til bloggen, kan du jo bare slette kommentaren. Jeg mener den ikke ondt og den ej heller som en revance ovenpå den ufine Clements-reference i din Mini-poll. Sande er historierne jo også. Ha' et godt forår....



Jeg vælger at offentliggøre denne den hidtil mest gennemtænkte kommentar til mine udgydelser. Ligesom enhver bør gøre når ens seksualitet bliver diskuteret på internettet.

Allerførst til Presskorn (Made blandt venner) – tillykke med fødselsdagen. Jeg har faktisk så sent som i går, på selve dagen gjort Thomas Thestrup og Christian Andreasen opmærksom på din mærkedag. Samt Mette Freisners og Brian Laudrups. Til forsvar for det Røde Svin vil jeg dog sige, at jeg ikke anede, hvordan man kontakter Made. Det gør jeg så nu.

Og Clements Kjærsgaard-referencen er da ikke udelt kritisk… Men det er vel en fortolkningssag.

Nå, for at vende tilbage til de saftige sager, vi springer let og elegant over Mades flatterende beskrivelse af mit såkaldt fedtede, tætte og lavstammede udseende, så har jeg ligeledes en tåget erindring af præpubertære erektioner i omklædningsrummet. Man forsøger vel at fortrænge den slags pinligheder, men Made (og Peter med for den sags skyld…) har ganske fotografiske hukommelser med hensyn til de tidlige folkeskole år.
Det jeg husker fra dengang var en præpubertær konkurrence ledet af de ældre drenge deriblandt Teis, Mick og Carsten Holm, der handlede om at hænge et vådt håndklæde på stumperne. Jeg har utvivlsomt deltaget, men jeg husker ikke, at jeg med et saligt smil har spankuleret rundt med stiv stump. Men igen, det kan jo være ren fortrængning.

Jeg ved sandelig ikke, hvad man kan lære af denne historie, udover at vi åbenbart var vældigt potente 11-årige. Og at det åbenbart har gjort indtryk på Made.

Jeg er også nysgerrig efter at høre andre konklusioner. Skriv dem i kommentarfeltet, og jeg smider dem op på hovedsiden…

Fortsat god morgen

Mikkel

P.S. Made har ellers allerede i 1.g. 'frikendt' mig for homofile tendenser, fordi jeg angiveligt ryger feminint, og derved ikke overkompenserer. Men der er nye indicier, og det bliver spændende at se, hvordan det ender...
Derudover. Vi er flere, der er på udkig efter en lejlighed til en bedårende ung kvinde. Uanset hvad hun skriver er det specielt klubværelser på Brønderslev-egnen, der har interesse...
Hej! Vi starter igen. Ikke fordi en eller anden idiot ikke gider holde sig væk fra kommentarfeltet, men mere på foranledning af hjemvendte Thomas og Christian, der ikke har været væk.
Det er ganske simpelt stadig for koldt til at besøge folk, så derfor er digital massekommunikation det smarteste.
Jeg begynder at forstå, hvorfor arbejdet betyder så meget for så mange mennesker. Jeg har netop fået officiel status og nu er jeg arbejdsløs. Og det er edderpløkkeme kedeligt. De første to uger lykkedes det mig at bilde mig selv ind at det bare var ferie, men efterhånden er det dødens pølse.

Anyways. Man har jo rigeligt med tid, og hvordan bruger man så al denne tid?
På at lave kaffe. Jeg har lånt min 'regular-coffee-far's' espressomaskine og laver espresso, Latte, Machiatto og cappucino i døgndrift. Det er ved gud en helvedes maskine.

Hvis du kender undertegnede og får lyst til en af Rødgaards delikate kreationer, så kom bare forbi...