Friday, October 29, 2004

Empiri

Thomas Thestrup har langt om længe opdateret sin
hjemmeside.

Kenneth (det er ham på billedet) og Sigrid holder housewarming i aften. Posted by Hello

Her er han. The Kristian Morregard. Posted by Hello

Her er hun. Tina Dickow. Posted by Hello
Comedy-smagsdommeri

I forlængelse af at TKM på sin spritnye hjemmeside har placeret Drengene fra Angora på sin ’not-liste’, (hvilket jeg for øvrigt er delvist enig i) må jeg bringe en anden og meget større trussel for den danske kvalitetsopfattelse på banen. Jan Elhøj har helt uforståeligt fået succes med sit pubertære, fækalieslikkende, fordummende, og afsindigt umorsomme bud på dansk comedy.Engang på vej hjem fra et interview på Sydsjælland diskuterede jeg comedy med fotograf-Niels i bilen. Jeg fik forklaret ham de basale ting, som at Rimmer, Dorset og Eskelund er landets bedste impro-komikere, at Gintberg er satiriker, mere end han er komiker, og at The Office er skide skægt, da han slog fast, at han synes, at Jan Elhøj er landets sjoveste mand. Det udviklede sig til en heftig diskussion kære læsere, det var ikke kønt. Jeg gav udtryk for, at jeg syntes, at det han havde bidraget med kun kunne beskrives med ovenstående adjektiver plus en del mindre stuerene. Niels’ argument var, at han ikke tager sig selv så seriøst og er en ganske almindelig fyr. Jeg er tilbøjelig til at give ham ret i den påstand, men hvad hjælper det, når manden er totalt talentløs. Elhøj er i øvrigt snart aktuel med one-manshowet Født til at støde. Nu har i fået min anbefaling.
Jamen…

… hvorfor er Tina Dickow ikke en større stjerne? Jeg omtalte hende i forbindelse med Steppeulven tidligere på året, men det er først på det seneste, jeg rigtigt har sat mig ind i fænomenet. René Fredensborg har omtalt hende som 'Danmarks måske bedste sangskriver', og jeg er nu usikker på, om han ikke har ret. Hendes sange er smukke, hun synger fantastisk og så gør det jo ikke noget, at hendes forældre har leveret ganske fremragende gener, der har resulteret i, at hun virker særdeles appellerende på heteroseksuelle mænd.

morregard.com

Kristian har fået en hjemmeting. Han kommer fra Vejle, og det gør, at han vist ikke helt kan lade være med at vise familien, hunden, kæresten, selvportrættet på stranden og sine grimme venner frem. Jeg er en af de grimme venner, og hans hjemmeside er meget mere sofistikeret end denne latterlige undskyldning, derfor den lidt farvede bedømmelse. Så… Det er en glimrende side og et besøg værd.